Nede på kontoret tidlig en morgen…

God morgen menneskeheten, det er mandag morgen og reisesekretæren er først på kontoret og derfor ansvarlig for denne morgensendingen.

Seks etasjer over bakken, i rommet innenfor kopimaskinene som av og til fungerer, til høyre for frankeringsmaskinen og pakkemaskinen, også kjent som kontoret til Ungdom mot EU er mandager veldig like som tirsdager og torsdager. Tradisjonelt starter de litt etter morgenrushet, fordi det er rett og slett ikke verdt å starte dagen i heiskø med rasende botmottakere og irritable HMS-arbeidere. Å komme seg inn på kontoret krever både smidighet, kløkt, nøkkelbrikke og viljestyrke, jeg vil gå så langt som å påstå at det å møte på kontoret på en mandag er en bragd!

Så er det tid for belønning, SAFT, (man er jo tross alt Ungdom mot EU og ikke «eldrehalvstuderterøveremedkoffeinavhengighetsomogsåerimotEU«.) Denne mandagen blir smaksatt av gul Fun Light saft, for det er få ting som smaker like godt som kunstig smaksforsterkere og sukkererstatning om morgenen.
Frokost er lånt fra Nei til EU og består av baguett med ost og skinke… Ord kan ikke fullt ut beskrive hvor godt det er med tre dagers gamle baguetter tidlig en mandagsmorgen.

Så kommer musikken: Kjære Hilde Nylèn, på vegne av kontoret vil jeg gjerne beklage at du alltid må starte uka med High School musical og sur allsang. Det er et resultat av for mye kunstig smaksforsterkere og sukkererstatning, litt for mye klistermerkelim som har trengt inn i blodet og høydesyke.
I et forsøk på å overdøve kopimaskinen og egene tanker om den gode senga som venter hjemme spilles det musikk stort sett konstant. Det er sjelden klassikere fra svunne tider, faktisk er det som regel noe produsert av Disney, hyllet av åtteåringer og selvpinere verden over. Så langt har det gått at jeg av og til sitter på diverse skoler rundt i landet og forventer at elevene når som helst skal bryte ut i sang og koregrafert dans.

Når alt er overkommet, tilrettelagt og inntatt kan endelig dagen begynne…
Lykke til med mandagen, og blir det for ille har vi fortsatt masse saft!

Reklamer

Stikkord: , , ,

3 kommentar to “Nede på kontoret tidlig en morgen…”

 1. Ranveig Says:

  De baguettene fra lørdag høres ikke fristende ut, men saft og allsang høres bra ut. Tropper nok innom i løpet av dagen ja!

 2. Ingen pusekatt? « Sjette etasje med heis Says:

  […] Sjette etasje med heis Kontoret i Ungdom mot EU « Nede på kontoret tidlig en morgen… […]

 3. HildeSofie Says:

  Kjære Ungdommen: Dere synger ikke like surt alltid 🙂
  Men jeg lurer litt på om dere mener jeg også går inn under kategorien «eldrehalvstuderterøveremedkoffeinavhengighetsomogsåerimotEU»? Jeg drikker jo ikke kaffe….!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: