En kritisk grense*

Det finnes liksom ingen unnskyldning. På et tidspunkt må man ta seg i nakken, se seg i speilet og innse at.. ærlig talt! Kritisk grense er nådd. Nok er nok. Dette er rett og slett ikke greit.

Hva har skjedd? Jo, jeg har nettopp tatt meg selv i å ha stått opp klokka ni på en lørdag, etter å ikke akkurat tatt kvelden tidlig på fredagen*, for å sette meg til rette med en kopp kaffe for å lese meg opp på EUs postdirektiv.

Jeg skjønner hva du tenker. Og jeg tenker det jeg også. Dette tar kaka. Skamfølelsen slår innover meg. Det er nesten så jeg rødmer her jeg sitter. Jeg har venner jeg kunne (og burde) hengt med. Det er fint nok vær til at jeg kunne lagt meg i en park med en bok. Eller jogget meg en tur. Eller sovet, kastet bort tid på facebook, vasket klær, ringt mamman min, lest en avis..Jeg er 21 år gammel, jeg er sikkert blant den prosenten av Norges befolkning som bor mest sentralt, og er omringet av fritidstilbud. Det finnes tusen ting som helt klart burde vært høyere på prioriteringslista mi enn postdirektivet

Det finnes en slags forklaring på galskapen. Jeg skal skrive en artikkel til Standpunkt, medlemsavisa til Nei til EU, og har fått tildelt Postdirektivet. Et tema jeg kan fascinerende lite om. Men allikevel da. Postdirektivet er fælt, og det er viktig at vi får stoppet det. Men i det store og hele bildet, så er Norge utenfor EU, og det ser det ut som om vi kommer til å fortsette med. Det skal jeg feire med å slenge VETT-heftet jeg leste på i søppelkassa, og gå ut i sola. Forhåpentligvis gjør det at jeg klarer å se meg selv i speilet i morgen, tross alt.

*) and then some

Reklamer

Stikkord: , , , , ,

2 kommentar to “En kritisk grense*”

  1. Assad Nasir Says:

    Det er ingenting å skamme seg over frøken L´Estrange, det er sånn det skal være 😉

  2. EWS Says:

    Bra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: