Takk for en flott vårkonferanse!

Ungdom mot EUs tradisjonelle vårkonferanse gikk av stabelen 23.-25.april på Tangen skole i Hedmark. Over 30 lærelystne EU-motstandere deltok på konferansen, som var preget av god stemning, fint vær og stort engasjement.

Politiske innledninger ble holdt av blant annet Ola Skaalvik Elvevold, leder av Natur og Ungdom og Irene Dotterud fra Press, Redd Barna Ungdom. Professor i Europarett, Finn Arnesen, snakket om Datalagringsdirektivet og Knut Kjelstadli snakket om asyl- og flyktningepolitikk. I tillegg hadde vi besøk fra Ísafold, vår søsterorganisasjon på Island, og to av representantene derfra snakket om situasjonen på Island.

Det ble holdt aksjonskurs på konferansen, og sluttresultatet av dette blei at vi alle reiste inn til Hamar og holdt en aksjon mot datalagringsdirektivet. Vi delte ut løpesedler og snakket de forbipasserende. Verva medlemmer gjorde vi og.

Kontoret og sentralstyret er svært fornøyde med vårkonferansen og vil takke alle de som var med på å gjøre den uforglemmelig. Vi sees på sommerleir!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: