Sommerleirminne #3

Nå er det kun 21 dager igjen til sommerleir, og tiden har kommet for Eirik Lies beste sommerleirminne:

Etter å ha lært mangfoldige grunner til at norsk EU medlemskap var en heller dårlig idé var det middag. Vi inntok en fantastisk tapasmiddag som Johanne hadde stelt i stand og det var på tide å gjøre seg klar for konsert i teltet. Selv om sola hadde begynt å nærme seg tretoppene i horisonten var ikke shorts og t-skjorte kjølig i det hele tatt. Spesielt når man kom inn i teltet til 100 andre kids som var gira på å få se rapperne Jester og Definite gjøre UmEU-leiren til en slagmark for opprør og dissing av slipskledde pamper i Brüssel. Det er fortsatt en av de aller beste konsertene jeg har vært på og den stemninga som er i teltet på sommerleir har jeg måttet leite lenge etter. Da konserten var ferdig og gutta hadde levert var det felles nattbad. Det var legendarisk å se vannet fylles av UmEUere fra hele landet. Morilden lyste og rapperne på scenen var ikke snauere enn at de joina bading med hele UmEU-gjengen også.

Dagen etter vant vi fotballturneringa etter jevn kniving mot «Jernlungan» (røykelaget) i finalen. Jeg ble sittende igjen med god og overbevisende argumentasjon mot EU og lærte at det kjipeste med UmEU-leir er at den bare varer fire dager.

Påmeldinger kan sendes til sommerleir@umeu.no.

Sees på leir!

Reklamer

Én kommentar to “Sommerleirminne #3”

  1. Erik Dale Says:

    Jeg sjekker innom denne bloggen fra tid til annen, men nå er det 2,5 mnd siden sist UmEU hadde et eneste innlegg om EU. Alt har bare handlet om sommerleir og annet. Har dere gått tom for argumenter?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: