Sol, sommer og supermaktmotstand

Nå er sommeren her, og jeg synes at dette er stortrivelig. Det blir is, sol, bading og Ungdom mot EUs sommerleir på meg i sommer, og jeg anbefaler alle andre å ta seg en tur til Lunde leirsted, Vestby, Akershus. Ungdom mot EUs sommerleir er kjempekoselig, informativ og et must.

Stedet er, som sagt, Lunde leirsted i Akershus. Datoen er 14.-17. juli og prisen er kun 250 NOK. Ikke nok med det, Ungdom mot EU spanderer også reise til alle som måtte ha lyst til å komme. Vi vet at studenttilværelsen kan være vanskelig økonomisk, derfor vil vi hjelpe dere alle sammen med å få råd til å være med oss. Om du vil lære mer om EU, diskutere det du kan fra før eller bare kose deg med oss, er du hjertelig velkommen!

Nå nærmer også leiren seg med stormskritt, så jeg vil anbefale å sende en påmeldingsmail til umeu@umeu.no snarest mulig. Vi gleder oss til UmEUs sommerleir, gjør ikke du?

Programmet er en fin blanding av politikk, kos og oraganisatoriske verksteder. Ferdig program blir offentliggjort på http://www.umeu.no så fort som mulig.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: